Lid worden

Bij aanvang ontvangt u een welkomstpakket met onder andere het laatste Whiplash Magazine en praktische informatie over whiplash, letselschade en arbeid.

Ledenvoordeel

Vele leden maken onze stem krachtig richting politici en professionals!

Lid worden van de Whiplash Stichting Nederland kan op de volgende manieren:

Praktische betalingsgegevens

De Whiplash Stichting Nederland heeft een betaalrekening bij de ABN Amrobank.

Bankrekeningnummer: NL82ABNA0437131815 (IBAN)

BIC: ABNANL2A

Belangrijke informatie als u een machtiging voor incasso aan ons afgeeft:

Ons incassant-ID: NL18ZZZ411835890000.

Uw eigen uniek machtigingskenmerk: uw lidnummer (bij de WSN) in combinatie met uw eigen IBAN-rekeningnummer. Wij zullen rond de 20ste van de maand uw contributie afschrijven.

Vanwege de kosten willen wij u heel graag vragen om een machtiging aan de WSN af te geven. Betaalt u via factuur, maar bent u bereid een machtiging voor incasso af te geven? Dan horen wij dat graag via ofni.[antispam].@whiplashstichting.nl of via T. 035-2042003.