MIJN RE-INTEGRATIEPLAN

Gratis toegang tot het online programma voor re-integratie. Een praktisch en persoonlijk hulpmiddel *.

Home animatie

Met het onlineprogramma ‘Mijn re-integratieplan’ onderdeel ‘ik heb een werkgever’

of ‘ik heb géén werkgever’, kun je zelf aan de slag en vind je antwoorden op allerlei vragen. Het programma is gebaseerd op situaties die je in de praktijk tegenkomt. Zo kom je goed beslagen ten ijs en kun je oefenen met situaties die je tijdens ziekte tegen kunt komen.

Voor wie is Mijn Re- integratieplan:

Mijn re-integratieplan is voor mensen, met of zonder werkgever, die ziek zijn (loondoorbetaling door werkgever of Ziektewetuitkering). Ook voor zelfstandigen die ziek zijn of mensen die als zelfstandige verder willen gaan, heeft het programma het nodige te bieden. Voor hen is het onderdeel zelfstandigen gemaakt bij het onderdeel ‘ik heb geen werkgever’.

Wat je o.a. in programma zal vinden:

Kortom: het geeft je kennis, (zelf)inzicht en vaardigheden om jouw re-integratie alle kans op succes te geven

Maak gratis account aan via www.mijnreintegratieplan.nl

We hopen dat je veel profijt hebt van het programma. Alles in Mijn Re-integratieplan is erop gericht om jou te ondersteunen bij werkhervatting en herstel. Het gaat immers om jouw toekomst!

Voor professionals die zieke arbeidskrachten begeleiden of coachen biedt het programma een handleiding hoe je als professional ‘Mijn re-integratieplan’ kan inzetten voor jouw cliënten.

Heb je nog vragen hebt over Mijn Re-integratieplan dan kan je die stellen via ofni.[antispam].@mijnreintegratieplan.nl

* Mogelijk gemaakt door subsidie van het ministerie van VWS. Mijn Re-integratieplan maakt onderdeel uit van het project 'Samen Bouwen aan Participatie' waaraan verschillende patiëntenorganisaties deelnemen, waaronder de Whiplash Stichting Nederland.

Zit je ziek thuis en is het de bedoeling of moet/ kun je weer aan de slag via een re-integratietraject? Dan hebben we goed nieuws voor je!