Productkortingen voor leden

Korting op otoplastiekeneartech otoplastieken

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen met een filter erin. Hiermee kunnen achtergrondgeluiden en ruis, als het ware worden buitengesloten. De sterkte van de filter kunt u in overleg bepalen afhankelijk van het geluid die u naar de achtergrond wenst te brengen. Uit ervaringen is gebleken dat whiplashpatiënten hier baat bij kunnen hebben, als er beperkingen worden ervaren in het filteren van geluiden. Is dit herkenbaar voor u, dan hebben wij een speciaal tarief afgesproken voor u. Voor meer informatie >>>

 

 

Fixatie DisparatieFON

Whiplash Stichting Nederland en Functionele Optometrie Nederland (FON) bundelen hun krachten samen. FON is een organisatie waar ruim 50 functionele optometristen en Fixatie Disparatie (FD) oogspecialisten zijn aangesloten. Als lid kunt u bij hun terecht voor een kosteloze en vrijblijvende oogscreening om te meten of er sprake is van ‘fixatie disparatie’, een veel voorkomend oogprobleem bij whiplash patiënten, die vaak met een gepersonaliseerde bril met prismaglazen kan worden verholpen.

In de patiënten community vindt u meer informatie over deze samenwerking en een tegoedbon. Ook vindt u er meer informatie aangaande fixatie disparatie, de oogscreening en blogs over ervaringen met een gepersonaliseerde bril. >>>

 

Mindfulness

Whiplash Stichting Nederland (WSN) en Vereniging Voor Mindfulness (VVM) werken samen. Leden van de VVM zijn geregistreerde en gecertificeerde Mindfulness trainers. Hiermee wil de VVM een kwaliteitsgarantie afgeven dat de trainers voldoende zijn opgeleid door een opleidingsinstituut om de trainingen Mindfulness Based Stress Reduction en/of Mindfulness Based Cognitive Therapy te verzorgen. De voorwaarden voor certificering kunt u nalezen via deze link >>>.  De samenwerking tussen WSN en VVM is als volgt. De gecertificeerde trainers, die zich bij de WSN hebben aangemeld, geven onze leden 10% korting op een 8 weekse Mindfulness training. 

 

Korting op zorgverzekering voor leden 

SUCSEZ B.V. is speciaal voor onze leden een collectieve zorgverzekeringsovereenkomst aangegaan met een aantal verzekeraars. SUCSEZ is een transparante en onafhankelijke assurantieadviseur. Dit betekent dat wij u kortingen kunnen aanbieden tot 7,5% op de basisverzekering en 10% op uw aanvullende verzekering. Het voordeel geldt ook voor uw partner en inwonende kinderen.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.